Vilket mode tycker du om?

Alla har vi olika tycke och smak när det kommer till mode. Vilket mode tycker du om? Det kan också vara så att man inte passar i ett speciellt mode även om man tycker om det. Framförallt ska man trivas i plaggen och de ska sitta skönt. Ett plagg som skaver och inte passar går snabbt bort och vi väljer något annat.

Många gånger så är det tillfället som gör modet. Ska man på en fest så klär man upp sig för detta. Är man hemmavid så kanske mysbyxorna åker på och man kanske till och med struntar i hur man ser ut i sin ensamhet. Förutom att man är modemedveten så kan man även vara miljömedveten och handlar sina kläder därefter. Idag så finns det massor att välja på när det kommer till ekologiska plagg. Ull är ett fantastisk material som många designers och hantverkare använder sig av för att skapa kläder.

Försök att hitta de kläder som du tycker om och som du gärna använder. Om du väljer att handla kläder i miljövänliga material så blir både du och vår jord glada. Det finns många sätt att bidra till att hjälpa vår jord till en bättre plats att leva och bo på. Nästa gång du ska handla kläder så skänk en extra tanke på detta och se till att handla mer miljövänligt. hitta något som du gärna använder och som passar både dig och den stil som du gärna använder dig av. Det finns som sagt mycket att välja på.