Vårens modemåsten

Våren är här och vintern släpper sakta sitt grepp om vårt avlånga land. Solen blir allt varmare och det är dags att se över din garderob. Idag tänkte vi titta närmare på lite olika klädesplagg som är ett måste denna vår. Häng med!

Sneakers

Ett säkert kort när i vår och sommar är sneakers. Dessa tidlösa skor är både bekväma och går att kombinera med det mesta. Dessa finns också in en rad olika varianter och du kan själv hitta just den variant som passar din stil. Just mångsidigheten hos sneakers är en av dess styrkor och gör de till ett säkert kort på sommaren grillfester.

T-shirts

Ett av de mest klassiska klädesplaggen är T-shirten. Precis som sneakers kommer den i en rad olika varianter och färger. Den går också att kombinera med en rad andra klädesplagg vilket gör den otroligt mångsidig och ett måste i din garderob. Titta runt och se om du kan hitta någon ny favorit. Annars finns det de klassiska vita eller svarta att falla tillbaka på.

Kepsar

En accessoar som alltid fungerar och på sommaren också fyller en funktion är kepsen. Den skyddar dig från solen och du ser samtidigt riktigt snygg ut. Klart du ska ha en keps. Genomgående för våra tips idag är att dessa plagg finns i en rad olika varianter. Kepsen är inget undantag. Förutom att det finns olika modeller finns det också en rad märken och varianter på denna klassiker. Lyxmärken, sportlag, företag och andra har alla sina egna varianter. Det är bara att börja samla, se bara till att det inte går till överdrift. Beroende på modell funkar kepsen både till vardag och till fest och du slipper samtidigt bländas av semestersolen. Lycka till med shoppandet!