Trender och modenyheter

Välkommen till bloggen Fashion Me Up, bloggen som inspirerar och informerar om rådande trender, säsongens mode och stilen som gäller just nu. Inget går oss förbi, inte ens vilket mobilfodral som är inne eller vilken typ av skor som syntes på senaste Fashion week i Milan.

Den här bloggen är en i mängden, men vi tänker att den kommer att stå ut och locka dig att följa med på vår resa genom modedjungeln och hjälpa dig få en känsla för stilar, mode och trender. Artiklar med säsongens måsten kommer varvas med matnyttig information om senaste ”must have” prylen och säkert kommer en och annan text som inte alls är modeinriktad att slinka med, men vi kan garantera att det för den delen inte blir ointressant läsning.

För att återgå till mode, så är vi helt klart inne i en spännande tid. Retro trender blandas med nya material och spännande snitt, som tillsammans blir en helt fantastisk cocktail av must haves. De nya teknikerna kan göra cut outs i plagg som tidigare varit näst intill omöjligt och material kan vara smidiga och samtidigt se ut som metall.

Streetmodet är i huvudsak det mode som den breda allmänheten oftast väljer att följa. Den är enkel med en edge och har man stilen sitter man som ett smäck på VIP listan på kändis haket. Nä skämt och sido så är det så klart ingen garanti, men är man rätt klädd för rätt tillfälle, ja då är möjligheterna större att ta sig fram där man vill, till och med in på klubben.

Haute couture plagg från Prada, Gucci, Armani och Versace kommer blandas med mode plagg inom sportindustrin och modeprylar lanserade för mobilen. Modet har inga begränsningar så räkna med att läsa om inredningstrender och olika stilar i en salig blandning.

Dagens outfit – mönstrade tights till en stickad lång tröja, allt i monokroma färger. Till kvällen blir det en sobrare stil med den lilla svarta och så klart enigt gällande trend, ett stort grönt halsband i plast, ett matchande armband och håret stramt i en hästsvans. Vi ses ute i vimlet.