Städa upp bland smycken och accessoarer

Likaväl som vi städar våra hem och i våra garderober så kan vi behöva städa upp bland smycken och accessoarer. Vi har en förmåga att köpa på oss nya saker och förr eller senare så kommer vi att få ont om plats för allt vi införskaffar. Att rensa emellanåt är skönt för både platsbrist och vår själ. När vi rensat så har vi kanske plats för något nytt vilket kan vara oerhört trevligt.

Rensa och städa

Plocka fram alla smycken och accessoarer för att avgöra vad som ska få finnas kvar, vad som ska slängas och vad som kanske kan säljas. Om det är fråga om guldsmycken så kan du kolla upp på nätet vad det kan vara värt. Om du väljer att sälja en del guld så kanske du kan få en hyfsad summa att köpa något nytt för. Det är alltid skoj att få förnya sig och shoppa är ju aldrig fel. Sortera upp dina smycken i olika högar för att få koll på vad som finns. Guld och silversmycken i var sin hög och andra metaller i en annan.

Strukturera dina smycken

Det går att skaffa sig ytterligare smyckeskrin om man upplever att den man har är för liten. Det finns idag också snygga smyckesträd som man kan har stående framme där man kan hänga sina hals- och armband. Genom att strukturera upp dina smycken och även andra accessoarer så blir det så mycket enklare då du ska välja vad du ska använda. Likaväl som du har en bra ordning i dina garderober så bör du ha ordning på dina smycken och accessoarer.