Snygg även på badstranden

Även om vi traskar runt i slaskig snö och det närmar sig nyår så kan vi drömma om vår nästa resa till varmare land och hur snygg vi kommer att vara på badstranden. Det kan vara nu som du planerar din nästa solsemester och då kan vi rekommendera en del plagg som kan vara bra att köpa redan nu så du är förberedd.

För honom

Om det ska badas och solas en hel del på resan så är ju badkläder ett måste. Och snygga dessutom. Ta en titt på utbudet från Decisive Beachwear som säljer de allra snyggaste badshortsen vi sett. Vill man lyxa till det lite extra så kan man få dessa badshorts med initialerna eller helt namn broderat på shortsen. Köp två par så kan man välja en annan färg dag nummer två på stranden.

För henne

Om vi ska kolla på bikinis och badkläder till henne så finns det en uppsjö och det är förmodligen omöjligt att komma med ett bra tips för en bra bikini då det är mycket personligt hur man vill att en bikini ska sitta. Oavsett så hittade vi denna video där en influenser testar olika bikinis och baddräkter. Försök hitta någon bikini eller baddräkt som ni trivs med. Och samma här, köp ett par olika så du kan varva olika bikinis olika dagar.