Smycken som styling

Visst längtar vi alla efter att se lite sådär extra piffig ut ibland? Eller bara få in det mer eleganta i vardagens outfits? Med fina smycken, stylade på rätt sätt kan du få till detta. Hos milasilver.se kan du köpa fina silversmycken som passar att bära både till vardag och fest.

Välj rätt smycke för dig

Först och främst kan det vara bra att fundera ut vilken person du är och vad vill du framhäva? På samma sätt som med kläder signalerar dina smycken mycket om dig. Är du en person som gillar att sticka ut kanske du väljer en kraftfull, stor ring tillsammans med ett armband och halsband. Om du är en person där det klassiska faller dig mer i smaken kanske du bör satsa på ett nättare halsband och örhängen som är lite mer diskreta, exempelvis pärlor. Känner du dig mer nära stilen ”bohemian-chic” är smycken med stenar och kristaller ett passande alternativ. Är du den som har koll på de senaste trenderna, vill du troligtvis ha mer annorlunda och iögonfallande smycken.

Att styla för fest

När du vill vara lite extra festlig är smyckena på samma sätt som kläderna ett viktigt element i din styling. Om du har möjlighet kan det vara fint att plocka upp färgen på din klänning i stenen på din ring, tänk på att inte använda för mycket färger om du vill ha ett stilsäkert uttryck. Håraccessoarer har varit på tapeten ett tag och hänger fortfarande med, varför inte sätta upp ditt hår och fästa med ett vackert smycke? Om du planerar att gifta dig är tiaran ett trendigt inslag just nu. Det klassiska pärlhalsbandet går aldrig ur tiden, styla det med en enkel klänning och din look blir genast med exklusiv. Om du har en axelbandslös klänning passar det utmärkt att ha stora örhängen som får ta plats. Här hittar du fler tips för styling av smycken.

Oavsett vilken personlighet du är finns det ett smycke för dig, lycka till!