Rensa ur smyckeskrinet

Om vi inte städar ur och rensar ur smyckeskrinet så kommer det snart inte att få plats med alla dina nya smycken som du köper. Du kan så klart köpa dig ett smyckeskrin till. Men om du är ärlig mot dig själv så kan det finnas smycken som du aldrig använder nu för tiden. Bara därför så kan en utrensning vara bra.

Om du har smycken i guld som du inte använder så kan du sälja dessa på nätet och få en bra slant för dessa. Guldpriset ligger stadigt och är relativt högt. Då kan du ju köpa något nytt och modernt som du kan använda dig av framöver. Bättre det än att låta dessa smycken bara ligga i ditt skrin och aldrig användas. Smycken som kanske inte har så stort värde kan du ju lämna in på någon loppis eller skänka till välgörande ändamål.

Ett annat tips kan vara att samla ihop dina väninnor till en smyckesbytesdag. Bestäm ett antal smycken som man tar med sig och det kanske finns något hos dig som någon kan vara intresserad av att byta till sig mot något som du har intresse av. På så sätt så blir du av med de smycken du aldrig använder och du får något nytt som du kanske kommer använda oftare.