Passande makeup till din outfit

För många är smink idag en lika stor del av sin personliga stil som sina kläder och accessoarer. Vi som känner så vill ju därför att vårat smink passar till vår outfit. Dock är det svårt om du inte har rätt produkter. Det är som tur är lätt att fixa! Beställ på nätet så får du nytt smink på bara några dagar. Dessutom är det lätt att hitta erbjudanden och nya märken.

Tips och inspiration

Vad är egentligen passande makeup till en outfit? Det kan vara svårt att avgöra. Självklart påverkas det ju av sammanhang. Till exempel har du sällan likadan makeup på ett bröllop, som på klubben eller på kontoret. Exempelvis kanske du har väldigt mörka läppar och starkt sminkade ögon om du går ut, medan du på kontoret endast har lite bassmink.

Du kan dessutom vilja färgmatcha ditt smink till din outfit och även följa sminktrender för att det ska se riktigt bra ut. Men hur får du ditt smink att se riktigt bra ut? Det finns faktiskt väldigt många tips för det! Ett bra tips är att alltid börja med ögonen, och sedan täcka över misstag med primer för att inte förstöra din bas. Så sätt igång och experimentera, och lycka till!