Glöm inte de perfekta sommaraccessoarerna

Nu under sommaren får vi chansen att inte bara ta fram vissa plagg från garderoben, utan även en del accessoarer. Här följer ett antal perfekta sommaraccessoarer som alla borde ha tillgängligt för en riktigt vacker sommardag ute på stan, nere på stan, eller under en härlig sommarfest.

Solglasögonen

Solglasögon är utan tvekan ett utmärkt val under sommaren. Som solen lyser på för fullt anstränger vi ögonen mer för att inte ta in allt för mycket av ljuset på en och samma gång. Och sedan ser det ju bara snygga ut. Oavsett stil eller mode finns det alltid ett par solglasögon där ute som kan passa dig perfekt.

Breda solhatten

Alla har säkert sett många exempel på den populära solhatten med sitt breda brätte. Många är av stråvarianten men det finns även andra populära designer och material att välja mellan där ute. Vilken du än väljer kan du verkligen känna sommarkänslan när du har den på.

Sandalerna

Om sommaren hade ett par officiella skor skulle sandalerna helt klart kunna vara en passande kandidat. Ett par enkla och lätta sandaler skriker formligen sommar och de finns med eller utan klack så alla kan hitta något som passar just deras stil och preferens.

Sjalen

Sjalen är en väldigt mångsidig accessoar som kan bäras inte bara kring halsen, utan i håret, runt handleden, i handtaget på väskan, eller till och med knuten som en riktigt somrig och sval topp! Du kan enkelt anpassa den efter vad som bäst kompletterar just din sommarlook.